Sales & Marketing

 
Laden...
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3
Titel Plaats
Herstel
Product Marketing Specialist
Product Marketing Specialist Waregem, BE, 8790
Waregem, BE, 8790
Product Marketing Manager
Product Marketing Manager Waregem, BE, 8790
Waregem, BE, 8790
Field Marketer
Field Marketer Waregem, BE, 8790
Waregem, BE, 8790

Nancy Ghiesmans (51) volgde het advies van haar dochter en is blij dat ze nu bij TVH werkt.

Nancy werkte jaren als dispatcher in de transportsector. Toen het bedrijf waar ze werkte vorig jaar de deuren moest sluiten, ging ze op zoek naar ander werk. “Omdat de functie als dispatcher redelijk stresserend was, vond ik het tijd om iets nieuws te proberen. Mijn dochter werkte toen al bij TVH in de verkoopafdeling op team Export. Zij vertelde me dat er net een jobdag was bij TVH en overtuigde me om eens te gaan luisteren. Zo kon ik in januari 2012 starten bij TVH.”

“De opleiding is heel intens en uitgebreid. Echt subliem!”

Het werk is heel anders dan wat Nancy daarvoor deed, maar de overstap is heel goed meegevallen. “Als starter op de verkoop krijg je een sublieme opleiding. Het is een heel intense en uitgebreide opleiding, maar ze is heel bruikbaar. Dat vind ik echt super. Ik ben blij dat ik, net zoals in mijn vorige jobs, nog altijd veel contact heb met klanten. Je hebt vaak dezelfde klanten aan de lijn, zodat je op den duur een band opbouwt.
Werken in een groot bedrijf heeft ook veel voordelen. Zo heb je hier een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering, flexibele uren en maaltijdcheques. TVH heeft ook een bedrijfsrestaurant, wat ik heel handig vind. De korte afstand is voor mij ook een heel groot pluspunt.”